Ποιοι Είμαστε

Χαραμή ΑΕ

Η Χαραμή ΑΕ με εξαιρετικό ιστορικό επιτυχιών και τεχνογνωσία, δημιουργεί πρωτότυπο και έγκυρο εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό περιεχόμενο, που κτίζει εμπιστοσύνη και ενισχύει την απόδοση της προβολής σας.

Ως εταιρεία επικοινωνίας και εκπαίδευσης, απευθυνόμαστε και συνδέουμε επαγγελματίες υγείας, Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, Ασθενείς-Πελάτες και εν γένει Καταναλωτές, με εταιρείες του χώρου της υγείας.

Με αντικείμενο επικοινωνίας την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της επιστημονικής επάρκειας των επαγγελματιών υγείας, δημιουργούμε καλύτερες ευκαιρίες για όλους!

Εξειδικευόμαστε σε διαφημιστικές υπηρεσίες, εκδόσεις περιοδικών, digital marketing, εμπορικές εκθέσεις, διοργανώσεις εκδηλώσεων, συνέδρια και υπηρεσίες εκπαίδευσης και επικοινωνίας καθετοποιημένες στον χώρο της υγείας.

Είμαστε ηγέτες με όλα μας τα μέσα επικοινωνίας, έντυπα και ψηφιακά, στο φαρμακείο και το ιατρείο.

Με πολύχρονη παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουμε την αδιαμφισβήτητη φήμη και αναγνώριση της αγοράς στην εκπαίδευση, την αρθρογραφία, τις εκδόσεις και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Επίσης, απευθυνόμαστε σε εν γένει καταναλωτές ευαισθητοποιημένους σε θέματα υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, και επικοινωνούμε τη συμβουλή του Ιατρού, του Φαρμακοποιού και άλλων επαγγελματιών υγείας για όλη την οικογένεια.

Μοναδική Πρόταση Αξίας στην Αγορά

Με στοχευμένη και πολυκαναλική επικοινωνία, με τη δύναμη του content marketing, καθώς και με βαθιά γνώση της αγοράς, η Χαραμή ΑΕ αποτελεί τον μοναδικό συνεργάτη, που μπορεί να σας εξασφαλίσει ολοκληρωμένη και αποδοτική επικοινωνία σε επαγγελματίες υγείας και καταναλωτές για την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Το Όραμά μας

Να είμαστε το πρώτο σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση και επικοινωνία στην Ελλάδα, για τον τομέα της υγείας.

Η Αποστολή μας

Να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις, που ενδυναμώνουν την επικοινωνία σας και τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

Μια έξυπνη προσέγγιση για άμεσα αποτελέσματα!

Εκπαιδεύουμε και κατευθύνουμε τους επιστήμονες υγείας, πως να κτίσουν και εφαρμόσουν πρακτικά τη γνώση, ώστε να βελτιώσουν την επικοινωνία με τον ασθενή-πελάτη και να προτείνουν την κατάλληλη μάρκα!

Επικοινωνούμε ουσιαστικό και πρακτικό περιεχόμενο που ενεργοποιεί και κινητοποιεί τους επιστήμονες υγείας, με μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες τους.

Ενδυναμώνουμε την επικοινωνία της εταιρείας και των προϊόντων σας.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας, για να προσφέρουμε νέες και καινοτόμες στρατηγικές επικοινωνίας στα κοινά που σας ενδιαφέρουν, καθώς και εκπαιδευτικά εργαλεία, που εξασφαλίζουν την αποδοτική προβολή των προϊόντων σας.

Αξιοποιώντας τη δύναμη του content marketing, οι ειδικοί μας δημιουργούν περιεχόμενο προσαρμοσμένο στις ανάγκες προβολής σας.

Στη συνέχεια, το επικοινωνούμε από τα πολυκαναλικά μας μέσα, με μετρήσιμη απόδοση.

Οι 4 Αξίες μας:

1. Εμπιστοσύνη
Ενεργούμε πάντα με επαγγελματική ηθική, ακεραιότητα, σεβασμό, εξωστρέφεια και διαφάνεια.
Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

2. Επικέντρωση στον Πελάτη
Καθημερινά προσπαθούμε με πάθος για την εξυπηρέτηση του πελάτη, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια.
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να επιτύχει – μόνο τότε κερδίζουμε όλοι!

3. Ομαδικότητα
Δουλεύουμε όλοι μαζί – πελάτες, συνεργάτες, κοινότητες, ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς – για την πρόοδο όλων.

4. Καινοτόμες Πρωτοβουλίες
Προσφέρουμε αξία μέσα από καινοτόμες και καλοσχεδιασμένες ενέργειες, για το αποτέλεσμα των οποίων είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι!