Λ. Βουλιαγμένης 272 Β - 173 43 Άγ. Δημήτριος - Αθήνα 210 984 3274 info@Charami-SA.gr

Τα 5+1 “Π” της Επιτυχίας των Συνεδρίων, Εκθέσεων και Εκδηλώσεων της Χαραμή ΑΕ

Οι “δια ζώσης” εκδηλώσεις αποτελούν ένα δυναμικό και αποτελεσματικό μέσο για τη βελτίωση των σχέσεων με πελάτες, το χτίσιμο πιστότητας, την ενδυνάμωση της φήμης και προσδίδουν ιδιαίτερη και αναγκαία προβολή στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Στους περισσότερους από εσάς είναι γνωστά τα διεθνώς καθιερωμένα “4P” του marketing: Product, Price, Place, Promotion.

Αντίστοιχα εδώ, τοποθετούμε τους 5+1 “Π”αράγοντες για επιτυχημένο προγραμματισμό και εκτέλεση συνεδρίων και εκθέσεων.

Επάνω σε αυτούς τους 5+1 “Π”αράγοντες, η Χαραμή ΑΕ, αποδεδειγμένα, έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια τις εκδηλώσεις της.

Ας δούμε αυτούς τους 5+1 “Π”αράγοντες έναν προς έναν:

1. Περιεχόμενο

Πριν από μερικά χρόνια αναλάβαμε τη δύσκολη αποστολή να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του Έλληνα επαγγελματία υγείας.

Οι εκδηλώσεις μας επικεντρώνονται σε θέματα που επιμορφώνουν και εκπαιδεύουν τον επαγγελματία υγείας ως επιχειρηματία ενώ παράλληλα αναδεικνύουν τον συμβουλευτικό του ρόλο και την επιστημοσύνη του για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του προς τον ασθενή-πελάτη και το κοινωνικό σύνολο.

Συμμετέχουν, ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες του ακαδημαϊκού χώρου, στελέχη του διεθνούς και τοπικού επιχειρηματικού κόσμου καθώς και αναγνωρισμένοι επιχειρηματίες-επαγγελματίες υγείας.

2. Προβολή

Οι εκδηλώσεις προβάλλονται συστηματικά σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που μας ακολουθούν από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, προβάλλονται μέσω συνεχών δελτίων τύπου από κλαδικά και μαζικά μέσα ενημέρωσης, καταχωρήσεις και ανακοινώσεις στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και από χορηγούς επικοινωνίας.

Παράλληλα, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, με μία πληθώρα ενεργειών επικοινωνίας από τα μέσα της Χαραμή ΑΕ και των συνεργατών της, που παρέχονται ως δωρεάν προνόμια με τη συμμετοχή τους.

3. Ποιότητα

Ο λεπτομερής προγραμματισμός των εκδηλώσεων από την επομένη κιόλας ημέρα ολοκλήρωσης της προηγούμενης και η εμπειρία της Χαραμή ΑΕ στην οργάνωση αποδεδειγμένα επιτυχημένων εκδηλώσεων, σε συνδυασμό με την επιλογή συνεδριακών και εκθεσιακών κέντρων υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της κάθε εκδήλωσης.

4. Προσβασιμότητα

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε τοποθεσίες που διευκολύνουν την προσέλευση των συνέδρων, καθώς παρέχουν:

– Εύκολη προσβασιμότητα από όλα τα μέρη της Ελλάδος και με όλα τα μέσα,
– Διαμονή και διατροφή εντός του χώρου ή σε κοντινές επιλογές,
– Δωρεάν άνετο πάρκινγκ,
– Πρόσβαση για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε όλους τους χώρους και
– Δωρεάν είσοδο για όλους!

5. Προσαρμοστικότητα

Τολμάμε και αλλάζουμε συνεχώς, προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα της αγοράς και παρουσιάζουμε πάντα νέες και καινοτόμες δράσεις.

Παρακολουθούμε τις διεθνείς και τοπικές εξελίξεις, ακούμε ενεργά τους επαγγελματίες υγείας και εσάς τους συνεργάτες μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

6. Αποτέλεσμα; Το +1 “Π”, Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, οι εκδηλώσεις μας προσελκύουν χιλιάδες δυναμικούς επαγγελματίες υγείας, προσωπικό του φαρμακείου και του ιατρείου, στελέχη εταιριών και προμηθευτές του χώρου της υγείας, φοιτητές φαρμακευτικών και ιατρικών σχολών καθώς και καταναλωτές, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που, όπως και εσείς, αναζητούν καινοτόμες λύσεις και επενδύουν ενεργά στην επιχειρηματικότητα και στο μέλλον τους.

Ευχαριστούμε, που στηρίζετε την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας και ομορφιάς και
τις προσπάθειές μας να “ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη!”